Obvestilo za prijavljene v plavalni tečaj z robotiko 29.7-2.8.2019

Obveščamo, da je dovolj prijav za izvedbo plavalnega tečaja z robotiko.

Vodja delavnic robotike je Nika P. 030 351 071 (7-10:00)

Vodja plavalnega tečaja je Ana O. (040 399 932) od 10-16.00 . Tečaj vodijo  usposobljeni vaditelji plavanja z ŠAD MAVRICA.

Zbirno mesto je pri odbojkarskih igriščih nasproti bara Krpan. To je zadaj za bazenom kjer so igrišča za odbojko, nasproti je igrišče za tenis in nogomet. Predlagam, da parkirate pri teniški dvorani, kar je korak stran od vhoda za odbojko. Bo označeno z A panoji ob cesti-smerokazi.

Med  7:00 in 8:30 tam poteka varstvo, nato pa do 10:00 potekala tudi robotika, ki jo vodijo usposobljeni delavci našega Zavoda 1-2-3.
Tisti, ki pridete ob 10:00 se ravno tako dobimo pri odbojkarskih igriščih nasproti bara Krpan

V primeru slabega vremena organiziramo prevoz do Ljubljane, Atlantis. Za to bo potrebno doplačilo glede na nastale stroške (razlika), naknadno javimo koliko bo, cca 10€.

Otroci so z vodnimi aktivnostmi od 10-12:00, nato gredo na kosilo. Od 13-15-15:15 spet aktivni, nato varstvo na brisačah. Nahajamo se takoj pri vhodu v bazen-zelenica, skrajno desno pod Lipami oz. igralih v senci.

Denar za kosilo (4,5€ oz 5€,  če štejete še sladoled na dan)  priporočamo, da oddate 1. dan zjutraj vsak v kuverti na kateri je napisano ime in priimek otroka. Kar ostane bomo v tej kuverti vrnili. Torej bomo sproti poračunali z gostinci. 1x-2x bi šli na sladoled. Kar pomeni, da je 5€/dan načeloma stroškovno izvedljivo. Če bo kdo hrano nosil s seboj ni problema, gre z nami na kosilo in poje svoje.

Zadnji dan tečaja Vas vabimo, da pridete ob 15 uri na ogled zaključnega prikaza. Otroci bodo pokazali kaj so se naučili, prejeli bodo diplome in medalje in seveda malo darilo s strani društva.
Račune za izvedbo tečaja ste prejeli preko našega računovodstva in jih v danem roku prosimo poravnajte.
Vsi boste morali oddati tudi izpolnjeno pristopno izjavo. (Lahko jo izpolnite tudi na licu mesta)

Hvala za zaupanje in se vidimo kmalu.

Na bazenu so se že dogajale kraje vrednih stvari (denarnice, telefoni), prosimo, če otroci nimajo s seboj nobenih IKT naprav ali dodatnega denarja.

Upamo na lepo vreme in veselje v vodi.

POUČNO-KREATIVNO-ZABAVNO!