Aktivni kocka KAMP/ DEBELI RTIČ

AKTIVNI KOCKA KAMP

Kocka kamp bo potekal na Debelem rtiču – Ankaran, Slovenija. Jadranska cesta 73, 6280 Ankaran – Ancarano

 • DATUM IZVEDBE:
 • TERMIN: 12. -17. 8. 2017/6 dnevne počitnice od sobote do četrtka./*100% gremo, rezervacija je urejena.
 • PREVOZ: Prevoz 2x kombi. Trenutno imamo prijavljenih 10 otrok (11.7.). Za to ceno sprejmemo le še  še 2 otroka v prevoz.
 • Dodatne prijave možne do 14.8. 2017. Če vas bo več, ni problema a vendar vožnja ne bo vključena v aktivnost (torej dodatne prijave sami poskrbite za prevoz). Otroci s primorske oz. tisti, ki lahko pridete sami tja imate lahko znižano ceno (-30€).
 • ZBORNO MESTO: Zavod 1-2-3, Slamnikarska 18, 1230 Domžale, oz. po dogovoru pobiramo na poti.
 • PRIMERNA STAROST: od 6-18 let
 • CENA: 245-265€ odv. od št. prijav/trenutna cena 265€
 • 50% plačila tako, ostalo do 5.8. 2017
 • VKLJUČENO V CENO: Voden tečaj robotike 16 ur –PROGRAM MALA ROBOTIKA, PRVA ROBOTIKA 1 , PRVA ROBOTIKA 2. , ROBOTIKA in USTVARJALNE LEGO  ZGODBE,  material-ustvarjalni, kocke , za izvedbo LEGO IZZIVOV, majica, malo lego darilo, vodeno plavanje, dodatne športne aktivnosti (odbojka, nogomet, badminton), večerne vodene aktivnosti, varstvo, osnovno nezgodno zavarovanje, bazen notranji in zunanji.
 • NASTANITEV: Velike sobe z 12 ležišči v eni sobi. Imamo 2 sobi rezervirani.
 • OPOMBA: Vsi prijavljeni dobijo pisni načrt priprave opreme za otroka in kratek sestanek s prijavljenimi. (Ustna predstavitev programa, varnost, pravila, predstavitev delovne ekipe).
 • PRIJAVE NA: info@zavod123.si ali 031 314 870 (Mojca)
 • MOŽEN DNEVNI OBISK: Na kocka kampu nudimo tudi DNEVNO AKTIVNO KOCKA VARSTVO DEBELI RTIČ od 7-16 ure ali od 9-15 ure. Več TUKAJ.

KRATKA PREDSTAVITEV AKTIVNOSTI:

Otroci bodo lahko uživali v aktivnem programu tabora so časno z dvema organizacijama. ŠAD Mavrica, ki izvaja aktivni del programa, Zavod 1-2-3  izvaja POUČNI-ZABAVNI-KREATIVNI PROGRAM povezan z ROBOTIKO.

S skupnim in usklajenim programom bomo izvedli 12 urno vodeno plavanje, 16 urni PROGRAM MALA ROBOTIKA , PRVA ROBOTIKA 1, PRVA ROBOTIKA 2., ROBOTIKA in USTVARJALNE LEGO  ZGODBE, 6-8  urna dejavnost vodenih LEGO IZZIVOV.

 

 

Osnovna tematika: MORJE REŠITEV/ Teden bomo preživljali v slogu: ne moreš?- zmoreš!

POUČNO: Iskali bomo rešitve na težave, ki se pojavljajo v našem vsakdanjem življenju in tudi na splošno v državi in svetu. Robotika in kocke za dodatno sestavo modelov nam bo venomer na voljo. Ker otroci ne vidijo ovir in razmišljajo neomejeno in rešitve v povezavi z robotiko bodo zagotovo inovativne.

KREATIVNO: Ponudili bomo raznovrstni material s katerim bodo otroci ustvarjali, oblikovali, izražali svoje rešitve. (les, kamen, kocka, plastika…). Aktivnosti bomo zbirali v videoposnetkih.

ZABAVNO: Bogat dnevni program z vrsto gibalnih aktivnosti in dodatnimi tečaji plavanja, igre nogometa, košarke, odbojke, lokostrelstva, tenisa, namiznega tenisa,…Večerni program bomo začinili z zabavo kot je disko, pižama party, najboljša frizura, skriti zaklad, potovanje z ladijco, večer na plaži, glasbila in glasba.

STROKOVNI SO DELAVCI-EKIPA: (Petra, Robi, Mojca, Jan, Žan, Maja,Tadeja, Lara, Nika, Nejc)

Ob izvrstni ekipi strokovnih sodelavcev Zavoda in Mavrice zagotovo ne bo dolgčas.

*ŠAD Mavrica je društvo, ki skrbi, da se otroci dovolj gibajo, da ne “visijo” na računalnikih, televiziji in telefonih. Mavrični vaditelji so res prave pojave. S svojimi izkušnjami podarjajo neizmerno toploto, sproščenost in veselje. To, pač otroci potrebujejo.

*Ekipa za ROBOTIKO  z ZAVODA 1-2-3, pa je seveda uigrana, kar se tiče tematskega usmerjanja popolnoma zagnana in suverena. Izjemen občutek za posluh in neizmerna radost do inovativnosti in drugačenih rešitev.

Vsi se že  veselimo tabora in skupnega aktivnega dela.

Dnevni urnik aktivnosti pošljemo samo prijavljenim, kajti konukrenca je velika in kopiranje dobrih idej premočno za objavo. Hvala za razumevanje.

PODJETJA: Vabljena k prijavi otrok zaposlenih in tako omogočanje DRUŽBENO ODGOVORNE AKTIVNOSTI.

Gozd, kjer bo naše jutranje druženje

Jutranje aktivnosti na plaži
Naš dom “RAKOVICA”, popolnoma obnovljen
Nogometno igrišče
BAzen na plaži
Pomol poleg plaže
Vhod v vežo
Vhod v del kjer so sobe 12/ležišč v eni sobi.

 

Prosta igra na igralih na aktivni kocka kamp.
Uživanje na prostem
Uživamo na suhem in v bazenu.
Igre v vodi.

 

Kocka izziv.
Kocka izziv: napiši svoje ime.
Razstava stolpov.
Kocka izziv: kdo sestavi višji stolp?
Program prve robotike.
Program LEGO EDUCATION We Do 2.0-
Predstavitev robotike pred delavnicami.
Predstavitev robotike.
LEGO EDUCATION Mindstorms
Primer LEGO Minstrorms izdelka.