DNEVI DRUŽBENE ODGOVORNOSTI

Zavod 1-2-3 je bilo eden od 10 izbranih NVO-organizacij na dogodku Družbene odgovornosti inštituta Ekvilib, ki se je dogajal 28.11.2018 na lokaciji Kuca v Ljubljani.

V novembru smo se na inštitutu pripravljali in so nas učili, kako se pripravljati na podjetja in kakšna bodo podjetniška vprašanja in zahteve v zvezi z predstavitvijo ideje oz. projekta za katerega bi organizacije potrebovale finančno podporo.

Tako je na dan »D«, 28.12.2018 Zavod 1-2-3 z veseljem predstavil podjetjem  projekt imenovanim “TEHNOLOŠKI TRABOR”.

Naša ideja je peljati vsaj 100 otrok v Mariborsko letovišče v Punatu (Hr) v avgustu 2019.

Za uspešno realizacijo bi potrebovali sredstva oz. pomoč.

Sicer je bilo rečeno, da bodo na dogodku tudi večja podjetja kot je UNION, GENI, MLEKARNE, česar mi kot predstavniki NVO, nismo zasledili je pa bilo nekaj posameznikov, ki se je zanimalo za aktivnosti in dejavnosti in ideje desetih izbranih nevladnih organizacij med katerimi je bil tudi naš Zavod.

Tako sedaj javno prvič  vabimo podjetja v kolikor se vidijo v luči družbene odgovornosti in bi si želela na področju sodelovanja narediti korak v našo smer, da smo odprti in veseli vsakega razgovora na to temo.

Pripenjamo tudi naš cilje, vizijo in odzive ter  “Benefit” organizacije, ki bi se odločila za sodelovanju v projektu “Tehnološki tabor 2019”.

Ni pa nujno, da se podjetja usmerijo samo na tabor. Želimo si tudi redne delavnice, letne delavnice robotike obogatiti s podjetnik, organizacijami, podjetji,  ki bi podprle naše ideje in delovanje in s tem pomagale tudi staršem pri plačilih aktivnosti s »sofinanciranjem delavnic robtike«.

POUČNO-KREATIVNO-ZABAVNO!