IŠČEMO INVESTITORJA

Zavod 1-2-3 bo prerasel svoje dosedanje aktivnosti in se bo počasi preselil na lokacije, kjer bo POUČNO-KREATIVNO-ZABAVNO! dosegljivo Vsem.

Tako načrtujemo velike spremembe in jasne cilje, ki se jih bomo držali.Kot nevladna organizacija bomo zakorakali v aktivnosti za otroke dosegljive večini, kot pridobitna dejavnost pa so naši plani višji in naši cilji bolj natančni in gospodarni.

Trenutno iščemo investitorje za naše tehnološke parke. Prvi planiramo, da bo kmalu nastal centru Domžal, drugi v Kranju, tretji Celju. Ker je investicijski zalogaj kar precejšen, si želimo sodelovanja z gospodarstvom.

Gospodarstvo je v bistvu tisto,  za katerega ustvarjamo tovrstne centre, od katerih bomo vsi pridobili dobre, zanesljive, vedoželjne, timske in ustvarjalne zaposlene. Sicer je investicija dolgoročne narave, a nič ni čez noč, če se tega zavedamo VSI.

Končni cilj je navdušiti otroke nad  novodobnimi poklici oz. tehničnimi poklici in jim tehnologijo predstaviti na igriv, zanimiv in poučen način.

Ta tematika  je trenutno v Sloveniji precej na udaru in si vsi želimo sprememb. Koraki v to smer pa se odvijajo zelo počasi in smernice kažejo, da bo pot do sprememb še dolga, ob predpostavki, če se druge organizacije ne bomo bolj aktivirale kot se.

Zavod 1-2-3 je na pravi poti, do uspeha in do začrtanega cilja.

Ustanoviti 3 centre in zaposliti vsaj 5 ljudi. V aktivacijo dela pa usmeriti vsaj 15 strokovnih sodelavcev.

Vse zainteresirane, ki jih tematika zanima, in bi morda radi sodelovali Vabimo, da nam pišejo na info@zavod123.si za več informacij.

POUČNO-KREATIVNO-ZABAVNO!

Direktorica ZAVODA 1-2-3, Mojca Grojzdek