Kocka izziv

KOCKA IZZIV

Program KOCKA IZZIV

Delovna skupina Zavoda 1-2-3  je snovala vrsto zanimivih kocka vsebin v katere se vključujejo spodbude, usmeritve, cilje in spoznanja.

Mentorji skupino udeležencev vodimo skozi “zgodbo s ciljem”. Na prizorišče običajno prinesemo večjo količino kock in drugih potrebnih elementov za izvedbo delavnice.

***Ker v Sloveniji nastaja vse več tako imenovanih hitrih podjetji, ki si želijo dobrih vsebin in idej bomo skrivnost načina izvajanja tematike in postopka zadržali zase vse informacije smo dosegljivi na telefon.

Uporabnik, ki želi sodelovati z nami si lahko predstavlja, da bodo udeleženci dobili zanimiv pristop do razumevanja določenih vsebin. Poglobili se bomo v razmišljanja, uporabili bomo različne metode socialnih kompetenc. Metoda pripovedovanja, razlage, metoda pogovora, razgovora, metoda demonstracije ali kazanja, metoda opazovanja, metoda igre, metoda spodbujanja. Vse je odvisno od igre oz. izziva. 

Naloge prilagodimo  udeležencem glede na starostno skupino, lahko pa tudi glede na vsebino.

Skupina lahko šteje od 3-100 v nekaterih primerih tudi več ljudi (konference). Odvisno od tematike in števila udeležencev.

Cena aktivnosti variira glede na količino udeležencev in želja posameznikov…

Za šole je cena 6€/otroka. Dejavnost pa običajno izvedemo kot tehnični dan od 4-5 šolskih ur.

Kocka izziv se lahko spelje tudi na določeno tematiko dogodka. Na primer reševanje okolijskega  problema ( snovanje idej in predlogov kaj bi lahko imeli v domačem kraju-občine). Lahko pa izpostavljamo tudi vprašanja etičnosti in morale. (Migracije) Izpostavimo lahko tudi podjetniški način razmišljanja.

Več informacij: 070/295-617 ali 031/ 314 870, info@zavod123.si

POUČNO-KREATIVNO-ZABAVNO!