KOCKA KAMP 100% USPEL

Preživeli in doživeli neverjetne počitnice s kockami.

Tokrat lokacija Mladinskega zdravilišča Debeli Rtič. Vsak dan smo dopoldan in popoldan omogočili otrokom igro s kockami. In tisti, ki imajo kocke res radi so seveda z nami.

Dopoldan smo običajno izvajali LEGO EDUCATION program.

PRVA ROBOTIKA in ROBOTIKA. Običajno sta delovali dve skupini  ločeno glede na sposobnosti. Seveda smo te sposobnosti nadgrajevali in dodali izzive za napredovanje v znanju robotike in prve robotike. Prav Vsi so aktivno sodelovali. Takoj po delavnicah robotike smo se osvežili v bazenu z morsko vodo. Ni zmanjkalo časa za nekaj proste igre in druženja.
Popoldanski čas smo namenili v mali meri robotiki nekaj več tudi kocki v ustvarjalnosti. Lego izzivi so bili zanimivi in predvsem za otroke nekaj povsem novega. Izdelovali smo tudi Lego strip in se preizkušali v MALI ROBOTIKI, ki je izredno zanimiva predvsem zato, ker smo jo lahko odnesli s seboj na bazen in vsa svoja odkritja in izume preizkusili v vodi, na vetru in različnih površinah. V tej fazi so otroci postali zelo inter aktivni, domiselni in tudi že inovativni.

Vsak večer in vsako jutro  smo se po obrokih tudi nekoliko športno udejstvovali. (Nogomet, tenis, badminton, odbojka, vortex, kajak)…

Večer je bil namenjen zabavi. Pridružili smo se programu Debelega Rtiča, male rtiške celice, najbolj odštekan stil, kino večer… Zadnji dan smo se z mestnim avtobusom odpravili v mesto Koper na sladoled in mestni vrvež.

Maj, Žan, Matej, Matevž, Hana, Jakob Š.1, Enej, Janez, Jakob Š.2, Bor in Rok  so prva generacija Kocka kampa, ki ima veliko prihodnost za naprej. Želimo si namreč širitve na mednarodno raven.

Domov smo prišli polni navdušenja, elana in dobre volje.

Od zahval, do toplih stiskov rok zadovoljnih staršev smo ponosni, da smo prava ekipa na pravem mestu.

Se vidimo kmalu…

Otroci predlagajo družinski kocka kamp…zakaj pa ne. Bomo poskusili..)