KOCKA KAMP DOGODIVŠČINE V VESOLJU

V tednu od 6.8.-10.8.2018 potekajo na lokaciji Frankopani, lokacija nastanitve Rdečega križa Maribor enkratne počitnice Kocka kamp, Zavoda 1-2-3.  V družbi mariborskih  otrok otroci Zavoda 1-2-3 uživajo na morju. Punat, lokacija Rdečega križa Maribor je res super. Veliko prostora, dobra hrana, ohlajene sobe in dobra družba.

Otroci Zavoda 1-2-3 uživajo v programiranju, sestavljanju, ustvarjanju in tudi v vesoljskih bitkah.

Vsak dan aktivno sestavljamo robote, ki rešujejo vesoljska vprašanja, kot primer. Kakšen robot lahko vozi po vesoljskih tleh, kaj lahko počne, kako se lahko orientira, kaj lahko prevozi, koliko ali do kje lahko vozi, kje se obrne, kdaj se obrne in seveda v teh zadnjih dneh kocka kampa se na koncu razvname vesoljska bitka, ki zahteva seveda materialne poražence.

Doslej smo poleg sestavljanja in programiranja opazovali tudi nočno nebo na plaži, se peljali z ladjico na panoramsko vožnjo skozi otok Krk in seveda v sklopu aktivnost postali pravi kapitani. Tudi vlak nam ni ušel, aktivno in zabavno igrišče, ki je v neposredni bližini doma Frankopani Rdeči Križ Maribor.

Resnična dogodivščina skozi vesolje se je zgodila tudi danes, ko smo izdelali kalejdoskope. Vsak svojega, vsak posebnega in nepozabnega.

Res uživamo tu v počitnicah Kocka kamp 2018.

Ekipa Zavoda 1-2-3, Mojca, Nika in Shaun

POUČNO-KRETAIVNO-ZABAVNO!

 

nove majice…pravi frajerji
projekt luna
programiranje projekt Luna
mala robotika na plaži
inovativna naprava za lovljenje rob in vesoljskih ladij
vesoljsko vozilo in plovilo
ekipa vesoljskega boja
ekipa vesoljskega boja
mindstorms projekt…
projekt Luna

izlet z na panoramsko vožnjo z ladijco

Naša kapitanka

vesoljci.si…:)
vesoljske bitke
ekipa
kalajdoskopi
ustvarjalnost