Kocka počitnice

Kocka počitnice so izjemne. V celoti in z veseljem se posvetimo LEGO®kockam, ki jih otroci z veseljem in radostjo uporabijo.

od 5 let dalje

O POČITNICAH

Imeli bomo na voljo več vrst LEGO kock od City, do Mindcraft, NinyaGo, Star Wars, SuperMario, Cerator, Classic. Otroke bomo na počitnicah spoznali z različnimi kompleti LEGO® kock, ki so primerne različni starostni skupini. Na voljo in stalno uporabo bo tudi LEGO®Education Simple Machines komplet (brez IKT naprav).

Termin: Tematika: Lokacija: Podrobnosti:
17. 7. - 27. 7. 2023
KOCKA POČITNICE
Skakalnica Domžale (Ihan)
Cena: 178,00€
kocka_prosto

Podrobnejši opis

Programi so prilagojeni tako, da otroci po navodilu, ki ga običajno berejo v papirni obliki sestavijo element s z njim igrajo in ga dogradijo. Na voljo bo tudi veliko prosti kock, ki bodo tematsko povezane tudi z dnevnimi kocka izzivi. Otroci so neverjetna enciklopedija idej in znanja, tako zabave zagotovo ne bo manjkalo.

Tisti, ki bodo nekoliko starejši 7+ in že znajo pisati se bodo lahko lotili tudi izdelave LEGO stripa, ki je prav posebno ustvarjalen. (Vključene IKT naprave)

*En dan pa bomo posvetili tudi LEGO®robotiki in spoznali osnovni komplet.

Vsak dan bo dan za igro s kockami, izziv in pa tudi igro v naravi, vožnjo s skiroji, obski bazena, knjižnice, špricanja. Izdelali si bomo LEGO®torto, jo okrasili in iskali prav poseben LEGO zaklad. Dvakrat bomo popoldan na bazenu. Takrat otroke poberete tam. (lokacijsko oddaljeno le 100m). Dobite Sms.

Dneve si bomo obogatili tako, kot bo ekipa želela in ne bomo omejeni z urnikom. Zagotovo pa bomo uživali.

***Pridružujemo si pravico prilagoditi program v kolikor razmere ne dopuščajo določene izvedbe. Izhajamo iz otrok, zato včasih sledimo njihovi motivaciji pri igri in ustvarjalnosti in željah.

 • Celotedenske počitnice: 178,00 €
 • Dnevni obisk (le določene dni – zapišite ob prijavi): 38,00 €

Vsak dan naj imajo otroci s seboj svojo plastenko vode, zaščito proti soncu (kapa, krema), zaščito proti mrčesu, klopom, kopalke, rezervna oblačila. Če imajo svojo vodno šprico (pištolo) lahko imajo s seboj. Predmeti naj bodo podpisani.  Sicer dobijo tudi pri nas.

Vsako jutro bomo skupaj pojedli zajtrk (od 8:30-9:00).  Za kosila  smo v glavini domenjeni za dostavo hrane. Kosilo bo ob približno ob 12:30. Vsak popoldan ob približno 15:00 bomo imeli malico (sadje in prigrizek – krekerji, piškoti, slane palčke, rogljiček,…)

Tisti, ki pridejo na celotedenske počitnice-KOCKANARAVOSLOVNE POČITNICE imajo možnost, da pridejo v varstvo že ob 7 uri. Večina sicer pride ob 8 uri. Priporočamo pa da vsi počitniški otroci pridejo vsaj do 8:30, da v miru pojemo in se pripravimo na delavnice. Če pridete po 8:45 uri pričakujemo, da ste zajtrk pojedli doma.

Najem lokacije, usposobljen animator, ves ustvarjalni material, zajtrk, popoldanska malica, vmesni prigrizki, spletni foto album utrinkov, torta, nagrade pri LEGO® izzivih-tekmovanjih, vsebina zaklada.

Kosilo NI VKLJUČENO (glej doplačila).

 • 7,00€ / dan za toplo kosilo ni pa obvezno. Otrok ima lahko hrano s seboj.
 • 3,00€ / vstopnina za bazen 
 • 2,00€ / sladoled na bazenu

Za počitnice velja plačilo avansa – 30,00€ / otroka. V primeru odpovedi avans ostane Zavodu 1-2-3 za kritje administrativnih stroškov.

Avans nakažete na naš TRR: SI56-6000-0000-0519-118 / Zavod 1-2-3, Zgornji Motnik 12, 1221 Motnik, Hranilnica LON, namen: počitnice/priimek otroka.

 

 

 • Drugi otrok iste družine ima 5,00€ popusta.
 • Otrok, ki je obiskoval naše letne delavnice vsaj 4 mesece ima 4,00€ popusta.

*Popusti se med seboj ne seštevajo!

 • V primeru manj kot 5 prijav, počitnice odpadejo. V vsakem primeru vas približno teden dni prej obvestimo ter pošljemo več podrobnosti na mail, ki ste ga vnesli ob prijavi. 
 • Otrok v sklopu počitnic ni nezgodno zavarovan.
 • Prvi dan počitnic izpolnite pristopno izjavo (lahko že prinesete izpolnjeno).
 • Otrokom s seboj ne dajajte dodatnega denarja ali vrednih predmetov (npr. nakit, zlatnine,…) – za lastnino otroka nismo odgovorni.

PRIJAVA NA POČITNICE