Kocka ambasadorji

Veliko je otrok, ki znajo, vedo in resnično uživajo v LEGO KOCKAH. So otroci, ki imajo v svojem kreiranju idej s kockami nenehno iskrice v očeh, ki dihajo za to, da vsak dan izpod njihovih rok iz kock nastane nekaj novega, nekaj, o čemer so razmišljali že nekaj časa in so to uspeli in znali prenesti skozi kocke v realnost.

Za nas so to MLADI KOCKA AMBASADORJI.
Kar nekaj smo jih že spoznali in počasi Vam bomo predstavili vsakega posebej.

Otroci v starosti vse do 18 let,  prihajajo in se nam javljajo s celotne Slovenije, kar nas izjemno veseli.

Ideja je, da združujemo tako imenovane KOCKA AMBASADORJE,  se z njimi srečamo in spoznamo njihovo delo, njihove kreacije. Zakaj pa ne? Kjer je volja je tudi moč, pravijo naši KOCKA junaki.

IN KAJ VSE ZNAJO NAŠI MALI KOCKA AMBASADORJI:

  • Vse mogoče LEGO STRUKTURE (tovarne, zgradbe, vozila, živali…)
  • Ker imajo izkušnje z razvrščanjem na pri tem lahko odlično SVETUJEJO.
  • Ker so v večni prostorski stiski pri sestavljanju nas lahko USMERJAJO k rešitvam.
  • Kako nekateri povežejo ELEKTRONIKO Z LEGO KOMERCIALNIMI PROGRAMI in ne samo POUČNIMI PROGRAMI nam lahko podajo IDEJE+.

TOBIJA ALJAŽ

Starost: 9 let

Kraj: Postojna

Fant ima podstrešje polno LEGO kock. Njegove strukture ostajajo sestavljene in njegov način shranjevanja kock je prav izjemen. Pove nam, da vsak dan preživi med kocka vsaj 1-4 ure. Cilj, ki si ga je zadal: POSTATI ŽELI LEGO INŽENIR v podjetju LEGO na Danskem.

Bravo Tobija, sledi svojim ciljem. Nič ni nemogoče!

Tako zgleda njegovo kraljestvo.
Vse kocke ima urejene in razvrščene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DAVID

Starost: 7 let

Kraj: Domžale

Navdušen in prav izjemen fant, ki s svojim stricem v svoji sobi sestavlja mogočne LEGO STRUKTURE.


JAKOB

Starost: 9 let

Kraj: Domžale

Fant, ki ima veliko različnih LEGO škatel s kockami. Že kot majhen je zelo rad sestavljal kocke in kmalu prerasel škatle za pričakovana leta. Vsako originalno postavitev je sestavil na začetku in morda še enkrat. Najraje pa ustvarja po svojem navdihu in domišljiji. Rad sprejme tudi izziv s predlogom. Uživa pri delu s ta majhnimi in posebnimi kockami in se osredotoča na detajle. Vsake toliko časa doma nastane ena večja struktura, ki nato nekaj časa zavzema prostor, na koncu pa jo je vseeno potrebno podreti. Med kockami preživi kar veliko časa. In pravi, da bo morda nekoč ustvarjal Lego kocke oziroma LEGO stvari. Trenutno je nadušen nad LEGO Mindstrms, katero delavnico ob sobotah tudi obiskuje, ki poteka v prostorih Zavoda 1-2-3.

Njegove skulpture.
Jakob med kockami.

 

 

 

 

 

 

LEGO AMBASADORJI LAHKO SODELUJETE TUDI NA DOGODKU PLANET KOCK V NOVEMBRU 2019

VEČ http://www.planetkock.si/#xrazst