Obvestilo za prijaveljene v ROBO POČITNICE 22-26.7.2019

Za izvedbo robo počitnic imamo dovolj prijav!

Nekaj glavnih informacij tudi na http://zavod123.si/robo-pocitnice/

Zbirno mesto je pri odbojkarskih igriščih nasproti bara Krpan. To je zadaj za bazenom kjer so igrišča za odbojko, nasproti je igrišče za tenis in nogomet. Predlagam, da parkirate pri teniški dvorani, kar je korak stran od vhoda za odbojko. Zbiramo se med 7:00 in 8:30. Zajtrk pojemo do8:30 ure, če zamudite, poskrbite sami za prehrano.

Po zajtrku pričnemo z dejavnostmi ob 8:30 imamo delavnice robotike, nato nekaj prostega časa za otroke, igre po željah, potovanja, kocka izzivi. Popoldan še ena robotska aktivnost in sladke in ledene osvežitve.

Otroci naj s seboj prinesejo rezervna oblačila (1x kratke hlače, 1x majica, 1x jopica) in 1x kopalke in brisača, kar lahko ostane na lokaciji skozi počitnice in zadnji dan vzamejo. Pred prihodom otroke zaščitit proti soncu.

Denar za kosilo in sladoled (5€ na dan) priporočamo, da oddate 1. dan zjutraj vsak v kuverti na kateri je napisano ime in priimek otroka.

S seboj tudi vsak svojo plastenko za odžejanje, krema proti soncu in kapo s šiltom.

Prejete račune poravnate do začetka počitnic, če ga slučajno še niste prejeli, javite.
1. dan prihoda izpolnite tudi pristopno izjavo.

Vse v zvezi z aktivnostmi bomo objavljali tudi na FB profilu in spletni strani pod novičke. Po zaključku aktivnosti pa prejmete preko maila cca 10 foto v spomin.

Prepričani smo, da bodo otroci uživali, se zdravo družili in zabavali z nami.
Svoje IKT naprave naj otroci pustijo doma, ker zanje ne odgovarjamo.

Vse dobro in če so z vaše strani kakšne posebnosti se slišimo.

POUČNO-KREATIVNO-ZABAVNO!