BLOG OBJAVA

Obvestilo za prijavljene: ROBO POČITNICE (12. – 16. 7.)

Spoštovani,
Obveščamo vas, da se že veselimo snidenja mladih programerjev in robo-mojstrov.
Kot nam začrtan plan veleva bomo imeli pester program, ki ga pripenjam.
Lokacija našega zbora bo na Kopališki 3 v Domžalah (to je za bazenom kjer so odbojkarska igrišča-vhod zadaj pri tenis igriščih oz. skate prostoru.
Na lokaciji imamo nadstrešek z vso osnovno opremo, tekoča voda, prostor za igro, asfaltno igrišče. V neposredni bližini igralni park Martin Krpan, športni park, bazen, gozd. V primeru dežja smo pod nadstreškom, če bi bil močan naliv gremo v bližnji bar ali sejno sobo Zavoda za šport.
Naš namen je, da imamo vsak dan dopoldan nekje 1.5-2 uri delavnic robotike, torej aktivne igre s kockami, nato nekaj prostega časa za igro in druženje, raziskovanje. Po kosilu še nekaj igre s kockami, kot nadaljevanje projektov ali začetek novega.
Računovodkinja Nika, vam bo poslala račun s celotno ceno. Če ste avans že plačali, plačate razliko.
Mišljeno je, da imajo otroci s seboj denar 5€ za toplo kosilo. Lahko pa imajo tudi svojo hrano, kot vam je lažje. Kaj manjšega lahko tudi pogrejemo. Za 5 dni – 25€ bi zbirali v ponedeljek zjutraj, da se kasneje  s tem denarjem ne ukvarjamo. Hodili bomo jest v gostišče v bližini.

KAJ S SEBOJ: 1x lahka rezervna oblačila, čepica proti soncu, krema proti soncu, zaščita proti komarjem, kopalke, brisača, bidon z vodo. 
Počitnice bom vodila Nika  (030 351 071).

Z veseljem pričakujemo mlade inženirje in inženirke.