Obvestilo za prijavljene v kocka aktivne počtinice

Obveščamo, da je dovolj prijav za izvedbo KOCKA AKTIVNIH POČITNIC.

Dodatne prijave so še možne, kadarkoli.

Vodja jutranje dejavnosti s kockami je Nika Ponikvar (030 351 071).

Zbirno mesto je na lokaciji ZAVOD ZA ŠPORT IN REKREACIJO DOMŽALE ( Kopališka cesta 3, 1230 Domžale)  zadaj pri odbojkarskih igriščih, nasproti bara Krpan (makadam parkirišče skate parka)  med 7:00 in 8:30 uro.

Predlagam, da parkirate pri teniški dvorani, kar je korak stran od vhoda za odbojko. Med 7:00 in 8:30. Zjutraj se zbere na tej lokaciji več skupin, nato se ločijo po dejavnosti; Indijanske, plavalni tečaji, kocka počitnice.

Sledimo planu Kocka počitnic, dodana vrednost počitnic bo robotika, ki jo bomo aktivno uporabljali že zjutraj nato pa se bomo lotili tudi drugih tem s kockami. Če bo popoldan zelo vrče, bomo šli v sejno sobo Zavoda za šport (stavba bazena, 1. nadstropje) in tam uživali med kockami. Kakšen dan si seveda privoščimo bazen.

Zaključek aktivnosti bomo od 15:5 ure izvajali spet združeno z drugimi skupinami, običajno  na zborni točki, oz. če zelo vroče v sejni sobi. Bodo vaditelji poslali sms.

Denar za kosilo (4,5€ na dan) priporočamo, da oddate 1. dan zjutraj vsak v kuverti na kateri je napisano ime in priimek otroka. Kar ostane bomo v tej kuverti vrnili. Torej bomo sproti poračunali z gostinci. 1x-2x bi šli na sladoled. Kar pomeni, da je 5€/dan načeloma stroškovno izvedljivo. Če bo kdo hrano nosil s seboj ni problema, gre z nami na kosilo in poje svoje.

Račune za izvedbo tečaja ste prejeli preko našega računovodstva in jih v danem roku
prosimo poravnajte oz. lahko poračunamo ob prihodu.

Vsi boste morali oddati tudi izpolnjeno pristopno v kolikor je doslej še niste. (Lahko jo izpolnite tudi na licu mesta)

Hvala za zaupanje in se vidimo kmalu.

Otroci nimajo s seboj nobenih IKT naprav ali dodatnega denarja.

Upamo na lepo vreme in veselje v vodi in seveda med kockami.

POUČNO-KREATIVNO-ZABAVNO!