Obvestilo za prijavljene v tečaj plavanja z robotiko 8-12.7.

Spoštovani starši in otroci,

Obveščamo, da je dovolj prijav za izvedbo plavalnega tečaja.

Vodja jutranje dejavnosti s kockami je Lana 051 213 276). Vodja plavalnega tečaja je Kristjan (040 950 489) . Tečaj robotike vodijo  usposobljeni strokovni sodelavci Zavoda 1-2-3, tečaje plavanja vodijo usposobljeni vaditelji  plavanja ŠAD Mavrica.

Zbirno mesto je na lokaciji ZAVOD ZA ŠPORT IN REKREACIJO DOMŽALE (Kopališka cesta 3, 1230 Domžale)  zadaj pri odbojkarskih igriščih, nasproti bara Krpan (makadam parkirišče skate parka)  med 7:00 in 8:30 uro.

Predlagam, da parkirate pri teniški dvorani, kar je korak stran od vhoda za odbojko. Med 7:00 in 8:30 tam poteka varstvo, nato pa do 10:00 potekala tudi robotika s strani ZAVODA 1-2-3.

Tisti, ki pridete ob 10:00 se dobimo pred vrati bazena.

V primeru slabega vremena organiziramo prevoz do Ljubljane, Atlantis. Za to bo potrebno doplačilo glede na nastale stroške (razlika), naknadno javimo koliko bo, cca 10€. Otroci so z vodnimi aktivnostmi od 10-12:00, nato gredo na kosilo. Od 13-15-15:15 spet aktivni, nato varstvo na brisačah in malica.

Nahajamo se takoj pri vhodu v bazen-zelenica, skrajno desno pod lipami oz. igralih v senci.

Denar za kosilo (4,5€ na dan) priporočamo, da oddate 1. dan zjutraj vsak v kuverti na kateri je napisano ime in priimek otroka. Kar ostane bomo v tej kuverti vrnili. Torej bomo sproti poračunali z gostinci. 1x-2x bi šli na sladoled. Kar pomeni, da je 5€/dan načeloma stroškovno izvedljivo. Če bo kdo hrano nosil s seboj ni problema, gre z nami na kosilo in poje svoje.

Zadnji dan tečaja Vas vabimo, da pridete ob 15 uri na ogled zaključnega prikaza. Otroci bodo pokazali kaj so se naučili, prejeli bodo diplome in medalje in seveda malo darilo s strani društva.

Račune za izvedbo tečaja ste prejeli preko našega računovodstva in jih v danem roku prosimo poravnajte oz. lahko poračunamo ob prihodu.

Vsi boste morali oddati tudi izpolnjeno pristopno izjavo obeh organizacij v kolikor je doslej še niste. (Lahko jo izpolnite tudi na licu mesta)

Hvala za zaupanje in se vidimo kmalu.

Na bazenu so se že lani dogajale kraje vrednih stvari (denarnice, telefoni), prosimo, če otroci nimajo s seboj nobenih IKT naprav ali dodatnega denarja. Na tej lokaciji se zjutraj zbira več skupin z ŠAD MAVRICA in ZAVOD 1-2-3, nato se glede na dejavnost ločijo.

Upamo na lepo vreme in veselje v vodi in seveda med kockami.

POUČNO-KREATIVNO-ZABAVNO!