Petrolove aktivne počitnice so bile fenomenalne

Dokaz, da je prava ekipa na pravem mestu je letošnje leto res nekaj s čimer se naš Zavod 1-2-3 in posledično tudi sodelovanje z ŠAD MAVRICA resnično lahko pohvali.

Za 37 otrok podjetja Petrol d.d. smo izvedli nepozabne aktivne počitnice, s katerimi so udeleženci resnično doživeli nepozabne trenutke z odlično ekipo ZAVODA 1-2-3.

Prvi dan smo se do dobra spoznali in športno udejstvovali. Večer nam je prinesel resnično zabavo na prostem doživetje – disko večer ob svetlobnih efektih  in dobri glasbi za katero je celoten teden skrbel naš DJ Robi.

Drugi dan smo izvedli nekaj ustvarjalnih delavnic kot primer 3 skupine/3 dejavnosti: 1. izdelovanje Petrolove zastave, izdelki z lesa, izdelajmo ročne lutke, zapestnice, 2. Lego robotika PRVA ROBOTIKA in ROBOTIKA, 3. Športno štafetne igre in narava. Večer smo popestrili s predstavitvijo sob. Zanimiva imena kot Vovoki, Klepetave Pohorske lisičke, Unforgettuble…

Tretji dan smo otroke presenetili z jutranjim bujenjem z baloni in igro na prostem. Sledil je pohod na Areh in obisk ekipe PETROL d.d. Večer smo začinili s kinom na platnu. Naši otroci so spesnili tudi  himno na temo počitnic.

Četrti dan smo namenili naravi in aktivnosti v naravi. Ena delavnica je bila namenjena robotiki in odkrivanju kako daleč se robot pelje, če napolniš poln rezervoar bencina in koliko je potrebno naliti goriva, da pride do ravno tiste ciljne črte, kot si želimo.

Narava nas je obogatila za izkušnjo na čutni poti. Spoznali smo kako se izdela lok iz leske, šili puščica in strelja z naravno izdelanim lokom in pravim športnim lokom. Plezali smo na veliki plezalni steni pod strokovnim vodstvom seveda. Večer-naj frizura in ples. Neverjetna energija in podelitev nagrad za najbolj urejene sobe.

Peti dan, dan poslavljanja. Še športne aktivnosti in razvrščanje kock in marsikatere obleke. Zip line in gobarjenje, narava, šport, igra na igralih.

Ekipa Petra, Robi, Mojca, Maja, Nejc, Lara, Žan, Jan smo na cilj in nazaj pripeljali veliko zadovoljnih in nasmejanih otrok, ki so del svojih počitnic lahko preživeli tudi z nami.

Hvala za zaupanje staršem zaposlenih v Petrol d.d. in seveda Petol-u d.o.o za možnost in priložnost za sodelovanje.

Lepo in zanimivo poletje želimo Vsem udeležencem.

Ekipa Zavoda 1-2-3.