PRENOVLJEN URINK-INFO

Z dnem 11.9. smo objavili spremembe v urniku, ki je bil objavljen v avgustu. Čakamo samo še na odziv ene izmed šol v zvezi z najemom prostorov.

Dobili smo tudi termin skladno z ŠAD MAVRICA, ki bo izvajala plavalne tečaje. Ker se je med poletjem ideja dobro odnesla bomo s programi nadaljevali tudi v jeseni.

Ideja je, da tisti, ki želi samo na delavnice robotike, hodi samo do določene ure (do 10:30), tisti, ki bodo vpisani v delavnice in nato še tečaj robotike jih bodo prišli iskati vaditelji plavanja v telovadnico in jih odpeljejo na plavalni tečaj.

Na voljo bomo imeli malo telovadnico z dvema velikima mizama.

Prostor je super, ker bodo otroci imeli veliko mavrirnega prostora za raziskovanje in seveda, če potrebno se še nekoliko robotsko razgibajo v začetku delovne enote, da potem lažje “za startajo” možgančke.

Prosim če se prijavljate preko maila javite

  • IME IN PRIIMEK OTORKA, LETNICA ROJSTVA, LOKACIJO, RAZRED OZ. IME IGRALNICE (če otroka poberemo razredu) IN MAIL,TELEFON.

Za vse info smo dosegljivi na info@zavod123.si ali poslovno@zavod123.si/070 295 617 ali 031 314 870

Delavnice robotike vodijo usposabljani strokovni delavci s področja strojništva in pedagogike. Vsi so morali skozi procese izobraževanja dela na področju robotike in poučevanja, ter vodenja po učnem načrtu.

V letu 2018/19 bomo določili tudi dve-tri delovni ekipi, ki bosta imeli poleg programa WeDo2.o tudi program

IZZIV 2018 V VESOLJE℠

Raziskovanje potovanja v vesolje in bivanja v njem.

Skupini bomo določili glede na vpis.

POUČNO-KREATIVNO-ZABAVNO!