ROBO POČITNICE

DATUM POČITNIC: 27., 30., 31.12.2019

NASLOV POČITNIC: ROBO POČITNICE/ skupaj 8h LEGO®Education programa (Robotika)

URA: 7-16:00, lahko pridete tudi kasneje, a vsaj do 9:00 zjutraj.

LOKACIJA: LOKACIJA ZAVODA 1-2-3, Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale

CENA: 85€

CENA NA DAN: 30€

DOPLAČILA: 5€ na dan kosilo, lahko pa ima otrok kosilo s seboj. * če se odločimo za jahanje 3€

UGODNOSTI: Udeleženci letnih delavnic robotike imajo 5€, 2. OTROK -10%. Vsak otrok dobi presenečenje. Za zajtrke (do 9.00) in popoldanske malice (sadje-priboljšek) poskrbi zavod.

DODATNA DEJAVNOST- ČE ŽELITE: Tečaj drsanja

Na voljo tudi tečaj drsanja v času od 8:15-9:45, drsališče Domžale. Ti otroci lahko pridejo pred drsališče ob 8:00. Od tu dalje so naši skozi dan. Mi jih nato tudi po drsanju odpeljemo na lokacijo Zavoda 1-2-3, kjer se dogaja zgoraj opisan zanimiv program počitnic. Doplačilo za tečaj drsanja za udeležence v programu počitnic znaša 40€ in se plača društvu ŠAD MAVRICA-podatke dobite prijavljeni..

PODATKI ZA PRIJAVO: Ime in priimek udeleženca, mail prijavitelja, telefon prijavitelja, opis morebitnih posebnosti otroka (alergije,…)

KRATEK OPIS:

Lokacija ZAVODA 1-2-3 je že sama po sebi izjemno zanimiva lokacija, ker smo v LEGO® igralnici, kjer je seveda na voljo veliko kock in drugih družabnih iger. V neposredni bližini imamo gozd in igrala, ki so ob lepem vremenu redno obiskana. Če nam jo zagode vreme je igralnica odlična rešitev za razne umetnine ali kuharijo. V prednovoletnem času se bomo zagotovo zabavali v notranjih in zunanjih prostorih. Dopoldan bomo pohajkovali in se igrali tudi z vrstniki iz Mavrice, popoldan po kosilu, pa se bomo lotili robotike in ustvarjalnih zgodb z raznimi kreacijami.

AKTIVNOST PO DNEVIH:

27.12.2019; Pomoč pri IZDELOVANJU NOVOLETNEGA BRLOGA (na prostem). Popoldanski čas , čas za robotiko. Program LEGO® Education Simple Machines in WeDo1, tudi MINECRAFT (kocke); izziv, VOZILO, KI SE PREMIKA PREKO PROGRAMA, uporaba zvočnih signalov.

30.12.2019; Skupaj PEČEMO DIŠEČE PECIVO in gradimo projekte na prostem.. Robotika, Program LEGO® Education Preizkusimo program WeDo2 ali StoryStarer (na izbiro).

31.12.2019; PEČEMO LEGO TORTO, pomagamo pri zunanjih projektih. Na voljo Program LEGO®Education  Mindstorms in StoryStaretr (na izbiro) in programi MINECRAFT<
izziv zgradi GARAŽO KAMOR SE LAHKO PARKIRAJO DARILA….in tekoči trak za odlaganje daril:)

KAJ S SEBOJ: Copati, za notranje prostore. Rezervno obleko in obutev (lahko ostaja na naši lokaciji) do zaključka počitnic. Priporočamo tudi kakšno pijačo za teren. Morda kombinezon, za igro v sneguJ

 PLAČILO: Znesek PO IZDANEM RAČUNU S STRANI RAČUNOVODSTVA (racunovodstvozavod123@gmail.com) nakažete na TRR društva  (plačilo avansa-rezervacije 15€-se v primeru odjave ne povrne, ker s tem postane strošek administracije) Namen: avans/Ime in priimek otroka/ ime počitnic ROBO POČITNICE

Naslov ZAVODA: Pot za Bistrico 65, 1230 Domžale, Transakcijski račun:
TRR: SI56-6000-0000-0519-118, Hranilnica LON. Namen: IME IN PRIIMEK OTROKA za počitnice ( datum), SKLIC: nrc.

Celotno ali del plačila izvedete do pričetka počitnic, vsaj dan prej.

ZAVAROVANJE: Udeleženec v počitnicah ni nezgodno zavarovan. V kolikor želite otroka zavarovati to storite sami.

POUČNO-KRATIVNO-ZABAVNO! PRIJAVA na počitnice TUKAJ.

Ali pišite na info@zavod123.si