Sodelovali na Festivalu podjetnosti v izobraževanju

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je skupaj z Zavodom RS za šolstvo ter Šolo za ravnatelje 1. Junija 2018 na Brdu pri Kranju pripravilo prvi nacionalni Festival podjetnosti v izobraževanju.

Namen festivala je vzpostaviti razvojni dialog med šolstvom in zunanjimi deležniki ter predstaviti dobre prakse na področju spodbujanja podjetnosti.

Tudi naš Zavod 1-2-3 se je udeležil dogodka, kjer smo na stojnici v festivalnem delu dobili priložnost predstaviti naše programe.

Podjetnost je dejansko eden ključnih ciljev izobraževanja, in sicer kot samoiniciativnost, ustvarjalnost in odprtost. Je namreč kompetenca osebnega razvoja. Tako smo vse udeležence srečanja, ki jih je zanimalo naše delo, od bliže spoznali z načinom izvedbe naše delavnice z Lego Education programom, ki jih izvajamo na šolah kot dejavnost za tehniški dan oz. tehniško-podjetniški dan.

Festival je bil odlična priložnost tudi za povezovanja in ponovno srečanje z našimi prijatelji in drugimi zavodi, s katerimi se povezujemo in pripravljamo nova sodelovanja.

POUČNO-KREATIVNO-ZABAVNO!

Za Zavod 1-2-3, Olja Srečo

Foto: arhiv Zavod 1-2-3

Za Zavod 1-2-3

Olja Srečo