Strokovna izobraževanja

V Zavodu 1-2-3 organiziramo strokovna izobraževanja za vse, ki bi se radi naučili uporabljati kocke v metodičnih procesih. Nudimo 3 različne programe.

Usposabljanje za naziv, Mentor LEGO Education vsebin; Program LEGO® Education (robotika)
Usposabljanje za naziv, Mentor LEGO tehniških vsebin; Program (LEGO® izzivi)

Usposabljanje za naziv, Mentor LEGO  vsebin za odrsale oz. starejše; Program (LEGO® za možgasnko nego, demenca…)
Strokovno izobraževanje je primerno za vse, ki prihajate s pedagoških praks in profesij. V poštev pa pridejo tudi osebe z naravoslovnih ved (tehnologije, računalništva, strojništva, mehatronike) in tudi družboslovnih ved (sociologije, psihologije, pedagogike).
Seveda pa z veseljem sprejmemo tudi posameznike z drugih področij, ki jih zanima delo z otroki, odraslimi in starejšimi.

 

 

PROGRAM LEGO EDUCATION VSEBINE Robotika

Strokovno usposabljanje zajema predstavitev in uporabo petih LEGO izobraževalnih programov (LEGO® Education : Simple Machines, WeDo, WeDo 2.0, Mindstorms, Spike in  StoryStarter.

V izobraževanju se spoznate tudi z zgodovino LEGO® Education, rabo LEGO® izraza, pedagoškimi pristopi ter cilji, ki jim sledimo v programih.

Po praktičnem in teoretičnem izobraževanju  sledi tudi 10 ur prakse, kjer se boste na terenu,  hospitacijami naučili izvajati aktivnosti.

PROGRAM TEHNIŠKE VSEBINE

Strokovno usposabljanje zajema predstavitev in uporabo metod dela z LEGO kockami in tudi drugimi metodičnimi materiali. 

V izobraževanju se spoznate tudi z zgodovino LEGO® Education, rabo LEGO® izraza, pedagoškimi pristopi ter cilji, ki jim sledimo v programih.

Po praktičnem in teoretičnem izobraževanju  sledi tudi 4 ure hospitacije in 4 ure nastopa. 2 uri aktivnosti pa opravite tudi na festivalih, dogodkih.

PROGRAM STROKOVNIH DO-USPOSABLJANJ

7.3.2020 od 11-14:00, praktične delavnice robotike: sestavljanje, igra, ugotavljanje, spoznavanje; Program LEGO® Education SPIKE ™, Program LEGO® Education Coding Express; vodi LEGAMA d.o.o, ga. Maja Gačnik

7.3.2020  od 14:00-15:00, sestanek ekipe, redno delo, zaključna aktivnost leta za redne delavnice robotike, delitev  prakse in dela med mentorji.

 

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Close Menu