Strokovna izobraževanja

V Zavodu 1-2-3 organiziramo strokovna izobraževanja za vse, ki bi se radi naučili uporabljati kocke v metodičnih procesih. Nudimo 3 različne programe.

Usposabljanje za naziv, Mentor LEGO Education vsebin; Program LEGO® Education (robotika)
Usposabljanje za naziv, Mentor LEGO tehniških vsebin; Program (LEGO® izzivi)

Usposabljanje za naziv, Mentor LEGO  vsebin za odrsale oz. starejše; Program (LEGO® za možgasnko nego, demenca…)
Strokovno izobraževanje je primerno za vse, ki prihajate s pedagoških praks in profesij. V poštev pa pridejo tudi osebe z naravoslovnih ved (tehnologije, računalništva, strojništva, mehatronike) in tudi družboslovnih ved (sociologije, psihologije, pedagogike).
Seveda pa z veseljem sprejmemo tudi posameznike z drugih področij, ki jih zanima delo z otroki, odraslimi in starejšimi.

 

 

PROGRAM LEGO EDUCATION VSEBINE Robotika

Strokovno usposabljanje zajema predstavitev in uporabo petih LEGO izobraževalnih programov (LEGO® Education : Simple Machines, WeDo, WeDo 2.0, Mindstorms, Spike in  StoryStarter.

V izobraževanju se spoznate tudi z zgodovino LEGO® Education, rabo LEGO® izraza, pedagoškimi pristopi ter cilji, ki jim sledimo v programih.

Po praktičnem in teoretičnem izobraževanju  sledi tudi 10 ur prakse, kjer se boste na terenu,  hospitacijami naučili izvajati aktivnosti.

USPOSABLJANJE KADRA: 6-9.7.2020 od 16-20.00 ure

PROGRAM TEHNIŠKE VSEBINE

Strokovno usposabljanje zajema predstavitev in uporabo metod dela z LEGO kockami in tudi drugimi metodičnimi materiali. 

V izobraževanju se spoznate tudi z zgodovino LEGO® Education, rabo LEGO® izraza, pedagoškimi pristopi ter cilji, ki jim sledimo v programih.

Po praktičnem in teoretičnem izobraževanju  sledi tudi 4 ure hospitacije in 4 ure nastopa. 2 uri aktivnosti pa opravite tudi na festivalih, dogodkih.

USPOSABLJANJE KADRA: OKTOBER 2020

PROGRAM STROKOVNIH DO-USPOSABLJANJ

Praktične delavnice robotike: sestavljanje, igra, ugotavljanje, spoznavanje; Program LEGO® Education SPIKE ™, Program LEGO® Education Coding Express; vodi LEGAMA d.o.o, ga. Maja Gačnik. Oktober 2020.

Sestanek ekipe, redno delo, zaključna aktivnost leta za redne delavnice robotike, delitev  prakse in dela med mentorji. September 2020

 

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Close Menu