STROKOVNO USPOSABLJANJE ZAVOD 1-2-3

STROKOVNO USPOSABLJANJE ZAVOD 1-2-3

Približuje se poletje in s tem polno počitniških aktivnosti,ki jih organiziramo v Zavodu 1-2-3. Zato smo se zopet odločili razširiti našo delovno ekipo in vabimo vse zainteresirane, da se nam pridružite na strokovnem usposabljanju na področju robotike, ki bo potekalo med 23. in 25.5.2019.

Usposabljanje bo zajemalo predstavitev in uporabo petih Lego izobraževalnih programov: mehanizmi, We-Do  1, We-Do 2, Mindstorms in StoryStarter. Poleg tega pa bo vključevalo tudi vsebine s področja pedagogike in praktičnega dela z otroki.

Delo v Zavodu 1-2-3 je torej primerno za študente naravoslovnih ved (tehnologije, računalništva, strojništva, mehatronike) in tudi družboslovnih ved(sociologije, psihologije, pedagogike). Seveda pa z veseljem sprejmemo tudi posameznike z drugih področij, ki jih zanima robotika in delo z otroki.

Ker iščemo ekipo za delo v ZAVODU1-2-3, bo usposabljanje za naše izvajalce brezplačno. Izobraževanje omogočimo le tistim, ki bodo lahko vodili delavnice v Zavodu 1-2-3 od  poletja  2019 dalje in nadalje v skladu s razpisanimi programi Zavoda.

Po usposabljanju sledi tudi 10 ur prakse, kjer se boste naučili izvajati in opravljati to delo.

Po praktični usposobljenosti sledi občasno ali redno delo. (Plačilo od 10-16€/h) oz. potencialno redna zaposlitev. Vsi udeleženci usposabljanja dobijo tudi potrdila z obrazložitvijo za kaj so usposobljeni.

Usposabljanje bodo vodili strokovni sodelavci Zavoda 1-2-3.

Vse zainteresirane vabimo, da nam pišejo na info@zavod123, v kolikor vas zanima delo v delovni ekipi Zavoda.

Prijave sprejemamo do 17.5.2019.

POUČNO-KREATIVNO-ZABAVNO!

URNIK http://zavod123.si/izobrazevanje-strokovnih-sodelavcev-zavod-1-2-3/