USPEŠEN IN FENOMENALEN KOCKA KAMP 2018

Letošnje leto smo resnično uživali na Krku, lokaciji Punat-Frankopani, nastanitve Rdečega križa Maribor.

Krasna lokacija, prijazni ljudje, čista voda, vse na dosegu roke bi se lahko izrazili.

Otroci so delovali kot prava družina. Skupaj smo reševali robotske izzive, usmerjali se v tematiko vesolje in kot bi skupaj z SPACE SHUTTLE-OM poleteli resnično v drug svet, svet igre, veselja in dogodivščin. Tabor kot je kocka kamp je sproščen tabor, kjer so otroci tisti, ki peljejo tok dneva. Sicer zdrava pamet in mera koliko in kaj je na razumevanju odraslih a vendar, kaj si oni želijo, kaj bi oni počeli, kako oni vidijo počitnice. Naša prednost je, da  izhajamo iz otrok. Oni nam na ta račun vračajo polne obraze smeha, zadovoljstva in potrditve, da je tabor lahko ocenjen z 12 od 10 točk.

Veseli smo, da več kot 50% otrok pride znova in znova. torej, to je dober znak, da delamo dobro, da se tabora veselijo in da tabor nikakor ni ponavljajoč ampak enkraten in neponovljiv.

Letošnje leto smo leteli “SPACE SHUTTLE” je bila naša tematika. Gradili smo rakete, se podali na vesoljsko predavanje, opazovali zvezde, programirali roverje, izdelovali vesoljske robote , celo kalejdoskop nam je uspelo izdelati. Sestavili smo tudi prave vesoljske stripe, ki si jih lahko ogledate v priponkah spodaj.

Večeri so bili obarvani z inovativnimi zgodbicami Mojce in Nike. Shaun nam je zabrenkal na kitaro in nas razveseljeval v vodi. Tudi mala robotika je zaživela ob obali.

Večere smo si krajšali z družbo otrok RK Maribor in njihovim zanimivim animacijskim programom, špotali, šli na sladoled, se peljali panoramsko z ladjico, plavali…

Vodne aktivnosti smo popestrili z vodnim poligonom in udeležbo na toboganih.

Hvala Vsem staršem za zaupanje in v upanju, da se vidimo tudi naslednje poletje ali celo prej Vas vse lepo pozdravljamo.

Ekipa Zavoda 1-2-3, Mojca, Nika in Shaun

POUČNO-KRETAIVNO-ZABAVNO!

death star 2000 kocka kamp 2018 dogodivscine na luni Hana-Kockakamp2018 SKUPINA2_SPACEDESTROY, kockakamp2018

Mala robotika v vodi
space battle
ready
stady

battle goooooooo….

potovanje z ladijco
izdelava kalajdoskopa
aktivno na  poligonskem vodnem parku

odsev kalajdoskopa

aktivno na toboganih
divji spusti…
ekipa s Shaunom in Niko
večerni programi RK Maribor
Shaun v stripu:)
prosto sestavljanje program WeDo2.0.
Nora ekipa
sodelovanje