ZBIRAMO IN DOPOLNJUJEMO DELOVNO EKIPO

Razpis za nova delovna mesta

V septembru sem nas spet obeta delo, še več tega…Čez poletje pa seveda še počitniške aktivnosti.

Ker je poletje krasen čas za sprostitev in igrivo učenje, smo razpisali tudi odprta delovna mesta za občasna dela primerna za študente tehnologije, računalništva, strojništva, mehanotronike in tudi sociologije in pedagogike.

Trenutno iščemo tudi sodelavca, ki bi se v Zavodu našel aktivnost na način,  kot redno zaposleni direktor ali vodja.

V juniju bo usposabljanje za Vse zainteresirane v zvezi z delom v ZAVODU 1-2-3.

Imeli bomo usposabljenje s strani LEGO® distributerja, nekaj ur usposabljanja s strani obrtne zbornice (podjetništvo), in seveda aktivni praktični del usposabljanj s strani Zavoda.

Ker iščemo ekipo za delo v ZAVODU1-2-3, bo usposabljanje za naše izvajalce brezplačno.

Vse zainteresirane vabimo, da nam pišejo na info@zavod123, v kolikor vas zanima delo v delovni ekipi Zavoda. Prijave sprejemamo do 1.6.2018 do 12:00.

Naš Zavod, LEGO® distributer in Območno-obrtna  Zbornica bomo v Vas vložili znanje, Vi boste za nas opravili 10 ur brezplačnih aktivnosti, kjer se boste naučili izvajati in opravljati to delo.

Po praktični usposobljenosti sledi občasno ali redno delo. (Plačilo od 10-16€/h) oz. potencialno redna zaposlitev. Vsi usposabljeni dobijo tudi potrdila z obrazložilom za kaj so usposabljeni.

DELO:

  • občasno pomeni, da  delamo po naročilih- ekipa se javi, oddala (dopoldan-popoldan, včasih tudi sobote). GOSTOVANJA, TEHNIČNI DNEVI, PRIREDITVE, PIKNIKI, PODJETJA…
  • redno, pomeni, da si vzameš en termin in ga vodiš delavnico robotike običajno od oktobra do maja vsak napr. torek od napr. 17-18.30 ure na lokaciji napr…Trzin. REDNE LETNE DEVANICE.
  • Vabljeni v prijave.

POUČNO-KRETIVNO-ZABAVNO!

Kratko o ekipi_objava_ceh_2018