kocka kamp

Kocka kamp je 5 dnevno veselje, sprostitev, zabava, raziskovanje, ugotavljanje in sodelovanje otrok, ki si želijo preživeti čas skupaj nekoliko drugače. 

O KOCKA KAMPU

Naši zadnji kocka kamp je bil enostavno nepozaben. Otroci so izjemno uživali, spletli nova prijateljstva, spoznavali LEGO® robotiko in se zabavali v vodi. Ker je bilo za ponovitev kocka kamp kar nekaj zanimanja, vam z veseljem predstavljamo letošnjo ponudbo. 

23. 7. 2024 (torek) - 27. 7. 2024 (sobota) | DEBELI RTIČ

Letošnji kocka kamp bo potekal od torka do sobote zaradi takšnih terminov oz. prostih namestitev v zdravilišču Debeli Rtič. V kolikor bi imeli težave z varstvom za ponedeljek, 22. 7. 2024 v sodelovanju z Športno atletskim društvom Mavrica omogočamo dan varstva (otroci se pridružijo vodnim počitnicami za en dan, redna cena dnevnega obiska: 39,00€ – za vas ceno znižamo na 20,00€). 

kAKO BO KOCKA KAMP POTEKAL?

Naši zadnji kocka kamp je bil enostavno nepozaben. Otroci so izjemno uživali, spletli nova prijateljstva, spoznavali LEGO® robotiko in se zabavali v vodi. Ker je bilo za ponovitev kocka kamp kar nekaj zanimanja, vam z veseljem predstavljamo letošnjo ponudbo. 

Otrokom želimo predati izkušnje in jim omogočiti pravo dogodivščino, zato smo se odločili, da bomo na letošnji kocka kamp odšli kar z vlakom! To so posebno doživetje za otroke, saj običajno dandanes otroci z vlakom ne potujejo zelo pogosto. Opazovali bomo naravo in okolico tekom vožnje, v Kopru pa bomo presedli na avtobus, ki nas bo odpeljal do zdravilišča Debeli Rtič, kjer bomo nastanjeni. 

Na Debelem Rtiču bodo poskrbeli za našo nastanitev ter prehrano. V ponudbo je vključen polni penzion, ki predstavlja 5 obrokov (zajtrk, kosilo in večerja ter dve vmesni malici). 

Naša glavna tematika kocka kampa bo morska: ROBO-MORSKE pustolovščine in MORSKA PLOVILA. Vsak dan bomo imeli delavnice LEGO® robotike, kjer bomo s pomočjo usmeritev sestavljali in programirali naše robotke in plovila. Seveda ne bomo pozabili tudi na prosto igro s kockami in kocka izzive, ki bodo čas s kockami še popestrile. Tekom kocka kampa bomo na delavnicah robotike sestavljali družabne igre (npr. potapljanje ladjic), spoznavali podmornice in raziskovali morsko dno. En dan se bomo odpravili tudi v Koper, kjer si bomo ogledali luko. Pogovarjali se bomo o možnostih nesreč na morju, si ogledali reševalne čolne in uprizorili nesrečo s pomočjo kock in robotike. 

Vsak dan bomo poleg robotike (če le ne bo kakšnega dežja) obiskali plažo in/ali bazen, kjer bomo izkoristili tudi čas v vodi. Šli se bomo najrazličnejše vodne igre, iskali zaklad v vodi in če bo priložnost se bomo preizkusili tudi v vožnji s kanuji. Šli se bomo tudi športne igre v parku. 

Zvečer se bomo pridružili pestremu programu, ki ga pripravlja Debeli Rtič – zabave zagotovo ne bo manjkalo! Od plesnega večera, kina pod zvezdami, disko pa vse do družabnih iger,… 

 

***Pridružujemo si pravico prilagoditi program, v kolikor razmere ne dopuščajo izvedbe določenega dela programa. Izjahamo iz otrok, zato včasih sledimo njihovi motivaciji pri igri in ustvarjalnosti ter željah.

Dan: Program:
Torek, 23. 7. 2024
Prihod na Debeli Rtič.
Delavnica s kockami: povezovalne in spoznavne igre s kockami. Sestavljanje pomorskih družabnih iger (potapljanje ladjic, tekmovanje v streljanju tarč, človek ne utopi se,...). Po delavnicah gremo na plažo, kjer imamo aktivnosti v vodi (plavanje, igre). Po kosilu in kratkem počitku sledijo delavnice robotike (prosto sestavljanje) in kocka izzivi.
Popoldan ponovno obiščemo plažo za kopanje in igre v vodi. Po večerji sledi večerni program v sklopu programa na Debelem Rtiču (plesna zabava, kino pod zvezdami, disko,...)
Sreda, 24. 7. 2024
Po zajtrku nas čaka delavnica, kjer bomo sestavljali in programirali raziskovalne podmornice. Kaj vse lahko vidimo pod vodo, kako so rastline prilagojene na življenje pod morsko gladino?
Po delavnicah gremo na plažo, se kopamo v morju in/ali bazenu, se igramo igre v vodi.
Po kosilu sledi kratek počitek in nato popoldanski izlet v Koper. V Kopru si bomo ogledali glavni trg, Luko (od daleč), šli na sladoled in se sprehodili do športne parka Koper.
Po večerji sledi večerni program (kino pod zvezdami, plesna zabava,...)
Četrtek, 25. 7. 2024
Po zajtrku bomo imeli delavnico, kjer bomo sestavljali in programirali plovila, ki smo jih opazili v Luki Koper. Reševalne ladje, policijske ladje, tankerji,... Ogledamo in raziščemo reševalne čolne, možnost nesreč, izdelana reševalne ladje in uprizoritev nesreče.
Po delavnicah gremo na plažo, nato na kosilo in kratek počitek.
Popoldan nas čaka prosto sestavljanje z robotiko in/ali kocka izzivi. Nato sledijo športne aktivnosti in obisk plaže.
Po večerji se pridružimo večernem programu (plesna zabava, kino pod zvezdami,...).
Petek, 26. 7. 2024
Po zajtrku nas čaka izdelava robotov/plovil za čiščenje morskih gladin in obale.
Po delavnici gremo na plažo in/ali bazen, igre v vodi. Sledi kosilo.
Popoldan nas čaka delavnica robotike na tematiko kanu, kaja. Po delavnici gremo na plažo, kjer bodo potekale športne aktivnosti. Če bo možnost, si bomo izposodili kanuje in šli na pustolovščino.
Sledi večerja in večerni program.
Sobota, 27. 7. 2024
Po zajtrku sledijo delavnice robotike, kjer bomo tekmovali s hitrostnimi barkami / sestavljanje ladij z Duplo kockami, ki jih bomo tudi v praksi preizkusili v vodi. Ugotavljali bomo plovnost in naše projekte nadgrajevali. Sestavimo čolne iz kock in tekmujemo.
Po kosilu nas čakajo še popoldanske delavnice robotike ali prosto sestavljanje (kocka izzivi). Po delavnicah gremo še na plažo, kjer izkoristimo še zadnji dan v vodi.
Proti večeru se vračamo nazaj domov. Starši lahko zadnji dan po otroke pridete tudi v zdravilišče Debeli Rtič.
 • Celotedenske počitnice: 450,00 € / 5 dni – 4 nočitve
 • Dnevni obisk od 8:00 do 16:00 (le določene dni – zapišite ob prijavi): 65,00 €

V primeru, da pridete zadnji dan po otroka v zdravilišče Debeli Rtič, je cena 10,00€ cenejša (cena se zniža za stroške prevoza).

 • Polni penzion (5 obrokov, vključeno toplo kosilo, zajtrk, večerja ter malice)
 • Usposobljeni mentorji LEGO robotike
 • Turistična taksa
 • Kopanje v zunanjem bazenu
 • Športni material
 • Material za izvedbo vseh delavnic LEGO robotike, kocka izzivov in ostalih delavnic
 • Prevoz iz Domžal na lokacijo ter nazaj v Domžale (javni prevoz)
 • Obisk Kopra (prevoz v Koper, sladoled)

Vsi prijavljeni bodo prejeli na mail seznam vseh potrebnih potrebščin približno teden dni pred odhodom. Prav tako bomo takrat organizirali krajši Zoom sestanek, kjer bomo potek še podrobneje razložili in se pogovorili še o morebitnih vprašanjih. 

 • 5-dnevno nezgodno zavarovanje:

  Ponudbo nam bo oblikovala zavarovalnica nekje teden dni pred izvedbo glede na pred prijave. Predvidevamo, da bo cena nekje od 20,00€-25,00€/otroka. Ni pa obvezno, če imate udeleženca že zavarovanega preko drugih zavarovanj morda to 5 dnevno ne predstavlja nekega smisla.

  Izvajalci so odgovornostno zavarovani.

Za počitnice velja plačilo avansa – 80,00€ / otroka. V primeru odpovedi avans ostane Zavodu 1-2-3 za kritje administrativnih stroškov.

Avans nakažete na naš TRR: SI56-6000-0000-0519-118 / Zavod 1-2-3, Zgornji Motnik 12, 1221 Motnik, Hranilnica LON, namen: kockakamp/priimek otroka.

 • Drugi otrok iste družine ima 5,00€ popusta.
 • Otrok, ki je obiskoval naše letne delavnice vsaj 4 mesece ima 4,00€ popusta.

*Popusti se med seboj ne seštevajo!

 • V primeru manj kot 12 prijav, kocka kamp odpade. V vsakem primeru vas približno teden dni prej obvestimo ter pošljemo več podrobnosti na mail, ki ste ga vnesli ob prijavi. 
 • Otrok v sklopu počitnic ni nezgodno zavarovan.
 • Pred odhodom moramo imeti izpolnjeno pristopno izjavo (lahko pošljete skenirano po mailu).
 • Otrokom s seboj ne dajajte dodatnega denarja ali vrednih predmetov (npr. nakit, zlatnine,…) – za lastnino otroka nismo odgovorni.

PRIJAVA NA POČITNICE