tečaj plavanja z lego robotiko

Poleg klasičnih programov poletnih počitnic se nam otroci lahko pridružijo tudi na plavalnem tečaju, ki ga bomo popestrili z LEGO robotiko. 

O TEČAJU

TEČAJ PLAVANJA + DELAVNICE ROBOTIKE + LOKOSTRELSTVO + POSLIKAVA OBRAZA + ISKANJE SKRITEGA ZAKLADA

Plavanje je za otroke pomembno, ker sodi med tista gibanja, ki jih otrok ne pridobi z drugimi vsakodnevnimi izkušnjami. Zgodnji začetek plavanja omogoči otrokom razvoj vzdržljivosti, spretnosti, moči in spodbuja rast kosti in pravilnejšo izoblikovanje hrbtenice.

Glavni cilj učenja plavanja pri otrocih je zadovoljstvo in varnost vadečih. Učenje plavanja v skupini predstavlja možnost trajnega navezovanja stikov in prijateljstva. V družbi ostalih otrok se posameznik prilagaja vedenju skupine, upošteva celotno skupino, spoznava obnašanje in nova pravila okolja ter se ob tem socialno razvija.

1. 7. - 5. 7. 2024 (BAZEN KAMNIK) IN
19. 8. - 23. 8. 2024 (BAZEN LAGUNA LJUBLJANA)

Otroci so na tečajih razdeljeni v skupine glede na njihovo predznanje. Preko iger se prilagajajo na vodo, spoznavajo različne plavalne tehnike ter se učijo varnega gibanja v vodi in ob njej.

OKVIREN PLAN: Zjutraj zbor na naši lokaciji (Zoisova ul. 43, Vir, 1230 Domžale). Pojemo zajtrk, po zajtrku pa imamo delavnice robotike. Sestavljamo tematsko vsak dan in nadgrajujemo svoje znanje. Nato se odpravimo na lokacijo plavalnega tečaja (Kamnik ali Ljubljana). V primeru dežja ostanemo na lokaciji na Viru, kjer si bomo dan popestrili z drugimi aktivnostmi (družabne igre, športne igre, sestavljanje s kockami, delavnice robotike,…) – v tem primeru bo cena znižana za vstopnino na bazen, ki ga tisti dan ne bomo obiskali. Če bo vsak dan lepo vreme pa seveda to izkoristimo za tečaj plavanja. 

Starši pridete otroke iskat med 15:00 in 16:00 na našo lokacijo Zoisova ul. 43, Vir, 1230 Domžale. Če kateri dan še ob 15:00 ne bomo na lokaciji (zaradi prevoza z bazena) vas bo mentor obvestil po SMS-ju. 

***Pridružujemo si pravico prilagoditi program v kolikor razmere ne dopuščajo izvedbe določenega dela programa. Izhajamo iz otrok, zato včasih sledimo njihovi motivaciji pri igri in ustvarjalnosti in željah.

  • Celotedenske počitnice: 230,00€
  • Dnevni obisk: 50,00€

Doplačilo:

  • 6,00€/otroka/dan za toplo kosilo
  • Plavalna oprema: kopalke, brisača, sončna krema, kapa, po želji lahko tudi sončna očala, steklenica vode
  • Čista obutev za kocka igralnico (copati)
  • Nahrbtnik (v katerega bodo dali opremo za plavanje)

Za počitnice velja plačilo avansa – 30,00€ / otroka. V primeru odpovedi avans ostane Zavodu 1-2-3 za kritje administrativnih stroškov.

Avans nakažete na naš TRR: SI56-6000-0000-0519-118 / Zavod 1-2-3, Zgornji Motnik 12, 1221 Motnik, Hranilnica LON, namen: ime in priimek otroka.

  • Drugi otrok iste družine ima 5,00€ popusta.
  • Otrok, ki je obiskoval naše letne delavnice vsaj 4 mesece ima 4,00€ popusta.

*Popusti se med seboj ne seštevajo!

  • Minimalno št. prijav: 6, v nasprotnem primeru tečaj odpade.

PRIJAVA NA TEČAJ PLAVANJA: