ZIMSKE POČITNICE

Zimske počitnice letošnje leto izvajamo kar na treh lokacijah –  v Domžalah in na dveh lokacijah v Ljubljani. 

Otroci bodo na zimskim počitnicah ustvarjalno preživeli čas, razvijali svoje tehnične spretnosti ter odkrivali robotiko skozi dinamične in interaktivne aktivnosti.

OTROCI BODO ODKRIVALI SVET LEGO ROBOTIKE IN PROGRAMIRANJA.

Zimske počitnice združujejo zabavo, učenje in raziskovanje sveta lego robotike. Otroci bodo odkrivali skrivnosti programiranja, ustvarjanja in sestavljanja robotov s pomočjo LEGO® Education.

S pestrim programom delavnic, izzivov in igralnih situacij bodo spoznali osnove tehniških veščin ter razvijali kreativnost in timsko delo.

Robo počitnice so nepozabna priložnost za otroke, da se naučijo nekaj novega, sklepajo prijateljstva in se zabavajo s tehnologijo.

19. 2. - 23. 2. 2024 | 7:00-16:00

DOMŽALE

Lokacija: Zoisova ulica 43, 1230 Domžale


LEGO® robotika, programiranje in kreativno sestavljanje, kocka izzivi, karting z lesenimi formulami, izlet s skiroji in obisk pump track-a, obisk čebelarja, drsanje,…

Lego zimske počitnice

LJUBLJANA

Lokacija: Letališka 43, 1000 Ljubljana

LEGO® robotika, programiranje in kreativno sestavljanje, kocka izzivi, obisk parka, karting z lesenimi formulami, obisk čebelarja, plavanje,…

LJUBLJANA

ODPOVEDANO!

Lokacija: kmetija Pr Lukš


LEGO® robotika, programiranje in kreativno sestavljanje, kocka izzivi, obisk parka, karting z lesenimi formulami, obisk čebelarja, plavanje,…

Za počitnice velja plačilo avansa – 30,00€ / otroka.

V primeru odpovedi z vaše strani avans ostane Zavodu 1-2-3 za kritje administrativnih stroškov.

Avans nakažete na naš TRR: SI56-6000-0000-0519-118 / Zavod 1-2-3, Zgornji Motnik 12, 1221 Motnik, Hranilnica LON, namen: pocitnice/priimek otroka.

Cena počitnic se razlikuje glede na izbran program in lokacijo izvajanja. Podrobnejše cene so zapisane na vsakem programu posebej.

Cene za celotedenske počitnice:

Možna je tudi dnevna udeležba ali udeležba le na dopoldanskih delavnicah robotike – te cene so zabeležene pod vsakim programom posebej. 

  • Drugi otrok iste družine ima 5,00€ popusta.
  • Če otrok obiskuje delavnice robotike v tem šolskem letu (2023/2024) ima 5,00€ popusta. 

*Popusti se med seboj ne seštevajo!

  • V primeru manj kot 8 prijav, počitnice odpadejo. O tem vas bomo obvestili nekaj dni pred izvedbo.
  • Otrok v sklopu delavnic ni nezgodno zavarovan.
  • Prvi dan delavnic izpolnite pristopno izjavo (lahko že prinesete izpolnjeno).
  • Če ste se odločili, da počitnic ne boste obiskovali nam to sporočite čimprej na info@zavod123.si. Vplačan avans ostane društvu, za kritje administrativnih in organizacijskih stroškov. 
  • V kolikor se želite odjaviti MED počitnicami (npr. otrok se udeleži počitnic v pon in tor, potem pa ne bi več hodil) – zaračunamo dnevni obisk za tiste dneve, ko je otrok bil prisoten. Informacijo, da se želite odjaviti je potrebno sporočiti na info@zavod123.si.

V primeru morebitnih vprašanj smo na voljo na: 031 314 870 (Mojca) ali info@zavod123.si.