KOCKA POČITNICE

Na poletnih počitnicah se otroci sprostijo med kockami, spletejo nova prijateljstva, 

O KOCKA POČITNICAH

Skozi zabavne aktivnosti bodo otroci oblikovali svoje lastne projekte s pomočjo kock, se preizkusili v izzivih ter ustvarili nepozabne spomine na počitnice, polne znanja in zabave.

Tukaj (klik) boste našli razpisan program po dnevih. Poleg aktivnosti, ki so zapisane v programu se bomo vsak dan igrali kocka izziv, sestavljali bomo iz prostih kock ali bili zunaj na igrišču. Izkoristili bomo naše lokacije in pripomočke, ki so na lokacijah. Vsak dan se bomo šli tudi jutranji kocka izziv.

Počitnice so primerne za otroke od 6. leta dalje. 

Delavnice so primerne tudi za otroke, ki so že obiskovali delavnice robotike v šolskem letu. 

O lokaciji

Kocka počitnice bodo potekale sočasno na dveh lokacijah – v Domžalah (Zoisova ulica 43, Vir, 1230 Domžale) in v Ljubljani (Letališka 34, 1000 Ljubljana). 

Domžale: naša kocka igralnica nam ponuja notranji prostor za igro, druženje in izvajanje delavnic robotike.  V sklopu stavbe imamo zunaj ograjena igrala in asfaltirano igrišče, kjer potekajo športne aktivnosti in igra. Kocka igralnica je obogatena z paketi kock za sestavljanje po navodilih (komercialni programi) ter LEGO® Education seti. V igralnici so na voljo družabne igre. Sodelujemo tudi s Športno atletskim društvom Mavrica, ki nam dnevno nudi vse športne pripomočke (žoge, loparji, skiroji,…).  V neposredni bližini imamo pump-track stezo, ki jo obiščemo s skiroji. 

Ljubljana: gostujemo v dvorani plesnega centra LDT. Na lokaciji imamo na voljo imamo dve plesni dvorani, ki vsebujeta tudi veliko športnih pripomočkov – parter napihljiva steza, raznolike blazine in ostale športne pripomočke – loparji, žoge,… V bližini je tudi sprehajalna pot, kjer bomo imeli zabavne aktivnosti zunaj. 

Termin: Lokacija: Cena:
26. 6. - 28. 6. 2024 (3 dni)
Športni park Vir (Zoisova ulica 43, 1230 Domžale)
115,00€
26. 6. - 28. 6. 2024 (3 dni)
Letališka c. 34, 1000 Ljubljana
135,00€
15. 7. - 19. 7. 2024
Športni park Vir (Zoisova ulica 43, 1230 Domžale)
190,00€
12. 8. - 14. 8. in 16. 8. 2024 (4 dni)
Športni park Vir (Zoisova ulica 43, 1230 Domžale)
152,00€

DNEVNI program (plan)

Ponedeljek (Domžale in Ljubljana): Prvi dan se otroci spoznajo med seboj. Igramo se socialne igre in kocka izzive. Iz kock sestavimo družabne igre in se jih igramo. Zgradimo tudi labirint iz kock. Ohladimo se z vodnimi igrami.
Lokacija Domžale: zunaj si pripravimo poligon in imamo vožnjo z lesenimi formulami.  

Torek (Domžale in Ljubljana): Dan za vrtavke. Gradimo najrazličnejše možne kombinacije vrtavk in imamo tekmovanje. Katera vrtavka se dlje časa vrti? Kakšne izboljšave še lahko naredimo? S pomočjo prostih kock sestavimo svojo LEGO zgodbo in naredimo LEGO strip.
Lokacija Domžale: obiščemo kavarno Bernardi v neposredni bližini in gremo na sladoled. Pri kavarni so tudi igrala, skačemo po trampolinih.
Sreda (Domžale in Ljubljana): Igramo se socialne igre in kocka izzive. Igramo se slepo kocko – sestavljamo z zaprtimi očmi, dajemo / prejemamo navodila,… Ogledamo si LEGO zgodbo. Po kosilu zgradimo iz kock plovila (ladjice) in testiramo plovnost. Preizkušamo, ugotavljamo. Sledi vodna zabava. Lokacija Domžale: če ostane čas, gremo s skiroji na bližnjo stezo Pump-track. Otroci imajo ta dan skiroje s seboj.
Lokacija Ljubljana: če ostane čas imamo tekmovanje in poligon z lesenimi formulami.

Četrtek (Domžale in Ljubljana) : Igramo se družabne igre in sestavljamo iz prostih kock. Naš projekt so vrtavke. Katera vrtavka leti višje? Raziskujemo, ugotavljamo in se zabavamo. Po kosilu sestavimo mozaik iz kock. Da nam ne bo preveč vroče se ohladimo z vodnimi igricami (vodni balončki, špricanje z vodo, vodna driča,…).

Petek (Domžale in Ljubljana) : Igramo se družabne igre in sestavljamo iz prostih kock. Igramo se kocka izzive – gradimo mostove, jih povezujemo med seboj. Zgradimo gledališče iz kock. Potrebujemo oder, scenografijo,… Uprizorimo igro. Okrasimo LEGO sladico (na biskvit nadevamo sadje, smetano, mrvice, čokolado,…). Iščemo skriti zaklad

***Pridružujemo si pravico prilagoditi program, v kolikor razmere ne dopuščajo izvedbe določenega dela programa. Izjahamo iz otrok, zato včasih sledimo njihovi motivaciji pri igri in ustvarjalnosti ter željah.

Cene so zapisane v zgornji tabeli in vključujejo 22% DDV.

V mesecu marcu 2024 velja ugodnost Early-bird ugodnejših cen ob pravočasno rezervaciji počitnic.

V ceno je vključeno:

 • LEGO material (kocke in paketi)
 • Najem prostora
 • Obisk gostov (npr. čebelar,…)
 • Usposobljeni mentorji
 • Športni in ustvarjalni material
 • Obroki: zajtrk in malica + 1x gremo na sladoled

NI VKLJUČENO:

 • Toplo kosilo
  • Lokacija Domžale: 6,00€/otroka/dan,
  • Lokacija Ljubljana: 7,00€/otroka/dan).

Otroci naj imajo na počitnicah s seboj:

 • pokrivalo (kapo)
 • krema proti soncu
 • kopalke in brisača (vsak dan – kadar bo priložnost in želja otrok bomo izkoristili za vodne vragolije) 
 • steklenica pijače (kadar se odpravimo na izlet npr. s skiroji, da si lahko natočijo in vzamejo s seboj)

Priporočamo tudi rezervna oblačila (lahko jih prinesejo prvi dan in imajo cel teden na lokaciji). 

Po želji imajo lahko s seboj tudi kaj za vodno špricanje (bomo imeli na voljo tudi mi).

Vsi predmeti naj bodo podpisani za morebitno izgubo ne odgovarjamo. 

Za počitnice velja plačilo avansa – 40,00€ / otroka. V primeru odpovedi avans ostane Zavodu 1-2-3 za kritje administrativnih stroškov.

Avans nakažete na naš TRR: SI56-6000-0000-0519-118 / Zavod 1-2-3, Zgornji Motnik 12, 1221 Motnik, Hranilnica LON, namen: ime in priimek otroka.

 • Drugi otrok iste družine ima 5,00€ popusta.
 • Otrok, ki je obiskoval naše letne delavnice vsaj 4 mesece ima 4,00€ popusta.

*Popusti se med seboj ne seštevajo!

 • Počitnice v primeru premalo prijav odpadejo. O tem boste obveščeni približno teden dni prej.
 • Otrok v sklopu počitnic ni nezgodno zavarovan.
 • Prvi dan izpolnete pristopno izjavo (lahko jo tudi že predhodno pošljete skenirano po mailu).
 • Otrokom s seboj ne dajajte dodatnega denarja ali vrednih predmetov (npr. nakit, zlatnine,…) – za lastnino otroka nismo odgovorni.

PRIJAVA NA POČITNICE