Ponudba za podjetja, organizcije

V sklopu sodelovanja s podjetji in organizacijami nudimo izvajanje počitnic v podjetjih za otroke zaposlenih (glavna tematika so kocke, ki jo povežemo z dejavnostjo podjetja). Izvajamo tudi animacije za odrasle (zaposlene) in/ali otroke na raznih zabavah, piknikih, srečanjih …

TEAM BUILDING

S pomočjo programa LEGO® Serious Play® izvedemo team building. Program je namenjen skupini, ki si želi postopnega proces z izzivi ali problematiko, ki je podana izbranemu glavnemu cilju delavnice.

Organizacije, ekipe ali posamezniki z usmerjenim povezovanjem skupno razmišljajo, komunicirajo in rešujejo probleme.

KOCKA ANIMACIJA - MOTIVACIJA

Primerno za kongrese, simpozije, sestanke. Gre za vodenje udeležencev skozi korake spoznavanja, kako zabavna je lahko kocka. Kocka je orodje, s katerim dosežemo razmišljanja o sebi, kot posamezniku. 

Gre za izboljšanje klime, primer na simpoziju in za pridobitev sproščenega vzdušja. Pokaže se veliko zaznavanje okolje in medsebojno komuniciranje. Dobro se izkaže tudi za primer želje po mreženju.

Priporočamo, da podjetje za vsakega udeleženca kupi vrečko s kockami (cena cca. 2,00€ na osebo), kocke pa ostanejo udeležencu. Aktivnost se lahko izvaja na stolu, prednost je, če so na voljo mize.

UMO VADBA

Gre za uporabo lastnega razmišljanja, vedenja in trenutnega, včasih tudi nenadnega odločanja s pomočjo kock, ki je v tem primeru orodje za iskanje rešitev in prepoznavanja podanih nalog. Posledično tudi prepoznavanje slišanega in dejanskih ugotovitev oziroma izvedbe naloge. Pokaže se, kako ljudje razumemo navodila in kako jih znamo ali ne znamo predati naprej.

Priporočamo, da podjetje za vsakega udeleženca kupi vrečko s kockami (cena cca. 5,00€/osebo), ki ostanejo udeležencu. Za izvajanje aktivnosti potrebujemo mize.

KOCKA IZZIV

Primerno za sestanke, delavnice. 

Gre za aktivno razmišljanje posameznika. Kasneje se vodena aktivnost prelevi v skupinsko delo. Kocka je orodje, ki nam pomaga razumeti, kako delujemo, kako se obnašamo, kdo je vodja, kdo v ozadju in kasneje tudi kako v skupini zastopamo svoj jaz. 

Dobro se vidi in začuti s kom je lažje komunicirati, sklepati kompromise in kdo je tisti, ki ima več idej in več sposobnosti, kot morda predvidevamo. 

Priporočamo, da podjetje za vsakega udeleženca kupi vrečico z več kockami (cena cca. 6,00€/osebo), ki ostane udeležencu. Za aktivnost potrebujemo mize.

CILJI PROGRAMOV ZA ODRASLE:

  • Vzpostavitev skupne vizije za nove projekte, prepoznavanje ovir in novih priložnosti, lažje iskanje dosegljivih ciljev
  • Spodbujanje kreativnega razmišljanja, izboljšanje miselnih procesov
  • Vzpostavljanje prijetnega vzdušja znotraj ekipe
  • Motiviranje in spodbujanje k potrpežljivosti, empatije in pozitivnega pristopa k delu
  • Naučiti delavce socialnih veščin
  • Sprejemanje odgovornosti, potrpljenje, spoštovanje

Vsebino prilagodimo tudi naročnikovim željam.

REFERENCE

  • Za podjetje Jungheinrich smo izvajali animacijski program robotika in lego izzivi. Naročnik si je želel tematskih delavnic v smislu robotike: viličarji, prenosi, dvigovanja. Otroci zaposlenih so se zabavali z robotki, ki so predstavljali dejavnost podjetja. Otroci so imeli na voljo tudi 5 urno kocka igralnico, kjer so uživali ob igri z NinyaGo. Dobra ideja za morebitna podjetja, ki imate piknik praznovanja.
  • Za podjetje Comtrade d.o.o smo izvedli dan počitnic.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE